Att dejta som tjock

FRÅGA CASSANDRA är tillbaka. Jag har fått sååå mycket bra frågor fortsätt gärna ge mig frågor HÄR! Älskar era frågor!!!

En person tog upp det här med att dejta som tjock och oron kring att bli avvisad på grund av det:

Först och främst. Du har som du säger ingen skyldighet att ”varna” potentiella dejter på tinder om din tjockhet. Meeeeen. Jag förstår verkligen oron över att bli avvisad på grund av ens kroppsform. Vi lever ju i ett samhälle där tjocka absolut har det svårare. Vi diskrimineras wherever we go – såklart vi gör det i kärlek också om inte ännu mer där. Få personer kan tänka sig att vara tillsammans med någon som är tjock. Folk skäms över att dejta/ligga med tjocka. Det har jag personligen varit med om flera gånger. ”Vi håller det här för oss själva va?” Absolut sen går du där några månader senare med en smal liten tjej vid din arm. Det är så jävla fucked up. Men. Trots att många är idioter så finns det folk därute som faktiskt skiter i samhällets normer och krav. Som inte BRYR sig om vad andra tycker och tänker. Som har brains nog att inse att våra tjocka kroppar är huuuur sexiga som helst och att man inte kan få nog av dem och vill lära känna oss, dejta oss, fria till oss. 🙂 så ge inte upp hoppet!!!

However för att återgå till din fråga. Jag tycker det är skönt att en person jag ska på dejt med VET hur jag ser ut. När jag använder Tinder har jag alltid nån bild där man ser min kropp. Det gör mina nerver lugnare inför en dejt. Personen har ju sett mina bilder så obviously vet hen att jag är tjock och vill ändå gå på dejt. Det är skönt att veta tycker jag.

Om du går på en dejt med en person som sen avvisar dig based on your looks så är det ändå inte en person du vill vara med. Varför skulle man vilja va ihop med en människa som är så genomrutten att hen inte är intresserad av att lära känna en person/dejta en person enbart pga hen är tjock. Naaahhh ON TO THE NEXT tack!

Lycka till med ditt tindrande och dejtande! ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Alltså herregud, vad träffar ni för människor? Har alltid blivit beundrad för min kropp och har aldrig haft ”problem”med att träffa människor på det sätt som behagar. Det finns dock väldigt många män som verkligen är inne på oerhört kurviga kvinnor men som är osäkra på sig själva så de görs i smyg.
  Jag är inte bara mullig utan väger över 120 kilo till mina 160 centimeter så jag vet vad jag pratar om?

  A 2019-01-18 23:19:23
  Svara
 • Är det inte svårt att vara öppen om sin kroppsform/storlek, när det samtidigt finns folk som fetischerar tjocka? Eller det kanske man inte tänker på i första hand?

  Tobias 2018-08-16 23:21:36 http://Instagram.com/bilbolainen
  Svara
 • Det roliga är att det ibland inte ens funkar att lägga upp kroppsbilder och skriva i sin profil ”överviktig gamer” för jag fick en kille som skrev att han sett mig på stan en gång, och uttryckte sin besvikelse över att min beskrivning stämde överens med verkligheten och inte bara var någon som fiskade efter attention :/

  Emma 2018-08-16 20:46:11
  Svara
 • Alltså känner så igen mig så i detta! Tack för att du bloggar och tar upp detta till ytan ?

  Malin 2018-08-16 20:23:01
  Svara
 • Håller med henne, Jag har nyss gått ner 35kg efter har varit överviktig hela mitt liv. Har aldrig haft en pojkvän och väl på tinder så har aldrig träffat någon som verkligen velat fortsätta ses efter man har legat med dem en gång, sånna killar som aldrig vill ses ute och alltid hemma hos någon, där dem skäms helt enkelt. Och är enbart ute efter sex och inte förhållande. Men det sjukaste är ju faktiskt att dem Men sen samtidigt så har jag sluppit idioter som är så ytliga, nu har jag äntligen träffat någon som tycker om mig för den jag är men det är sjukt att man ska behöva va smal.. man förtjänar kärlek oavsett vilken kroppsstorlek man har 🙁

  Madeleine S 2018-08-16 14:34:48
  Svara
  • Svar på Madeleine Ss kommentar.

   Tack för ett så bra inlägg! Känner igen mig så mycket också och efter ett en lång radda dejter med samma upplevelse så har jag nu träffat min alldeles bästa fining som tycker att jag är finast precis som jag är. Något som störde mig extra mycket dock är att killarna på dessa dejter alltid försökte hooka som fan, även fast det märktes att dom inte brydde sig om vem jag var och inte hörde av sig efter dejten. Det är någonting jag inte alls har upplevt på samma sätt när jag tidigare var närmre kroppsnormen.

   Tina 2018-08-16 19:30:24
   Svara
 • Jag är en grabb Cass and i wouldn’t hasitate half a second if i got the chance to take you out. Du är gorgeous

  G 2018-08-16 14:32:30
  Svara
 • Guud vad detta inlägg var bra!! Jag har samma struggle hela tiden. Jag la för ett tag sen till bilder på min tinder där man ser min kroppstyp och att jag är tjock lixom, förut hade jag bara ansikte, kanske lite överkropp. Får inte lika många matchingar alls som förut haha.. MEN jag ser det som en winwin för jag slipper prata och matcha med personer som ändå bara bryr sig om hur jag ser ut och dessutom dömer mig baserat på det. Såna människor kan dra på en gång ändå??

  Ally 2018-08-16 13:08:26
  Svara
 • Känner igen mig i texten.. har alltid haft samma funderingar som er.. alla smala runtomkring ba ”sluuta, du överdriver!” Om man nojjar inför dejt exempel. Ingen har förstått. Tack att ni sätter mina funderingar o tankar i ord!
  Kramar/ från en annan snygg tjockis 😀

  Fanny 2018-08-16 12:53:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!