FRÅGA CASSANDRA

Okej eftersom jag tycker det är sviiiiinroligt att svara på frågor på min instagram tänkte jag att jag borde ta det till bloggen också (istället?!)!!! Här finns ju utrymme för längre och utförligare svar. SÅ let’s call this ”FRÅGA CASSANDRA” – och då menar jag verkligen frååååga på. Vad. DU. Vill! Kalla mig Dr. Cass – jag kan hjälpa er med alla era problem (va eller?)!!!

Hit me med era funderingar, kärleksproblem, frågor om kropp sex och sexualitet, frågor om mig, frågor om ytliga eller djupa saker – anything will do! Så väljer jag ut lite frågor och gör inlägg om det. KUL VA! Kommentera här nere – självklart anonymt om du vill det. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Spinner vidare på det här med att känna sig sexig i sin tjocka kropp. Har alltid (men ännu mer sen jag blev tjock) bara burit väldigt oversize kläder, iaf överdelar. Har också alltid haft en ganska maskulin klädstil. Har nu insett att det funkat som ett sätt att gömma min kropp och har blivit sugen på att klä mig mer feminint/sexigt/figurnära. Obs självklart kan man känna sig och vara sexig i precis vilka kläder som helst, men jag syftar här på kläder som inte gömmer, utan kanske mer framhäver, kroppen. Undrar om du har några tips för hur man börjar utan att gå all-in?

  C 2018-08-21 12:43:23
  Svara
 • Hej Cassandra! First of all – you’re amazing!!!! Har en fråga gällade sex… Jag är 15, snart 16 år, och känner en SÅ stor press på att ha min sexdebut inom snar framtid. Vet inte riktigt varför men det bara känns som att man måste ha det så fort som möjligt (vilket känns jättefel för jag borde bara ta det som det kommer) men jag känner verkligen press typ från min omgivning osv. Hur gammal var du vid din sexdebut? Kände du också press? Hur tror du jag kan göra för att känna mig mindre stressad gällande detta?
  Hoppas min fråga inte är för luddig.
  Puss! <3 <3

  anonym <3 2018-08-19 12:51:50
  Svara
  • Svar på anonym <3s kommentar.

   HEJ! Du ska absolut enbart ha sex när du känner att du är kåt och sugen. Jag förstår stressen utifrån men skit i den. Du har hela jävla livet på dig att knulla sen. Jag var själv 13 år, extremt berusad på en hemmafest då en äldre kille hade sex med mig när jag var däckad av fylla helt orörlig. Jag fattade inte då att jag faktiskt blivit våldtagen, och skyddade mig själv genom att va nöjd med att jag slapp va nervös inför min första gång eftersom det hände så här ”enkelt”…. katastrof hemskt sorgligt vidrigt.

   Känn efter om du verkligen verkligen vill själv först. Är du kåt? Onanerar du? Om ja, fantiserar du om att vara med andra? Ställ dig alla dessa frågor. Det är bara du själv som vet när du är redo. Det är naturligt att vara nervös och lite rädd för något nytt och oupptäckt. Ibland kan den nervositeten hindra en från att våga. Men. Vänta EXAKT så länge du vill. Det finns ingen stress! jag lovar dig.

   cassandraklatzkow 2018-09-24 14:54:35
   Svara
 • Tycker du är såå inspiring!! Jag kämpar (som typ resten av alla människor) med stt inte jämföra min kropp med andras, att inte värdera osv. Kroppspositiva konton (fettaktivister i synnerhet) har hjälpt mig en bra bit på vägen men jag kan ändå känna att jag jämför mig. Upplever att jag sällan ser kroppar som min representerad, att det finns normer inom kroppspositivismen också. Jag har mycket bristningar på magen t ex, och inte bara varit kurvig på ”rätt” ställen. Vad är dina tankar kring detta? Hur slutar en ”värdera”? Har du några tips på folk som kanske är extra normbrytande inom fettaktivism? Jag jobbar stenhårt på att acceptera och i framtiden förhoppningsvis också kunna tycka om min kropp för det den är. Du är bäst och är verkligen en av dem som öppnat mina ögon för hur elak jag varit mot mig själv.

  L 2018-08-16 16:10:50
  Svara
 • Tips för att acceptera kropp och typ våga ta plats rent fysiskt! Har gått upp en del senaste tiden (hejhej sambokilon) och har fått bristningar på bröst och lite överallt. Jag tycker, främst när jag är naken, att jag är så sjukt mjuk och härlig och hela min kropp bara är dundermysig. Men så kommer det till typ kläder och gå ut. Hälften av allt i garderoben är för litet, vilket såklart inte hjälper, men min första tanke är verkligen ”ta en stor lös och ledig klänning så ingen ser när magen veckar sig eller likande” och shit vad det tar emot så mycket att ta på mig den där tajta klänningen som jag älskade för något år sedan. Så kan du dela tips på hur man ändrar tankegångar och vågar ta plats och äga sin kropp? Jag vill nå en punkt där man skiter i om magen sväller efter en middag, om låren dallrar och man bara äger jorden med varje steg och typ vågar existera med båda fötterna på den utan att mentalt be om ursäkt till alla för att man typ finns. Sorry för världens luddigaste fråga lol, men vill känna att man äger kläderna man har på sig istället för att de ska dölja kroppens skavanker.

  S 2018-08-16 13:27:36
  Svara
 • Du är så snygg och en viktig inspirationskälla för mig! Du har hjälpt mig att känna mig bekväm och sexig i min tjocka kropp! (Och har denna sommar känt mig sexig i bikini för första gången sen jag var 16, är nu 34)
  Nu till mina frågor: Vilka är dina bästa beauty-produkter? Vilka produkter använder du när du sminkar dig till vardags?
  Konstig fråga men har du gjort permanent hårborttagning? Värt? (Funderar på att göra ben, armhålor, bikini)
  Puss!

  Christine 2018-08-10 07:19:35
  Svara
 • Vad är din HÅRRUTIN!

  Dels hur gör du när du tvättar det, vad har du för produkter, innan, i duschen, efter…osv.
  vad har du för torrschampo? Har du nån leave in produkt som du smackar i lite då och då i torrt hår?

  Vad har du för förhållande till ditt hår?

  Mvh seriöst intresserad XD

  Clara S 2018-08-09 18:21:49
  Svara
 • Kom på en fråga till!!

  Hur gör man bäst slut med en vän?

  Emelie 2018-08-09 10:43:31
  Svara
 • Först och främst, tycker du är en sjukt inspirerande person och blir glad av att följa dig!

  Min fråga är, har du någon gång känt dig rädd/nervös för att dejta? Och typ hellre inte gjort det alls, bara för att slippa den känslan? Att ”blotta” sig för någon annan, både personlighetsmässigt och utseendemässigt. Eller är jag den enda? Känns som att alla dejtar kors och tvärs. Kan tilläggas att jag för några månader sedan lämnade ett långt och ohälsosamt förhållande bakom mig. Det har verkligen påverkat mig men vill inte att det ska få definiera mig och styra resten av mitt liv.

  Tack för att du finns på nätet! <3

  Lisa 2018-08-08 15:58:15
  Svara
 • Hej Cassandra!

  Jag skulle vilja ha 1. alla dina råd till en baby gay. Hur förstår man sin läggning? Hur vågar man dejta en tjej? Hur gör man ens? Det känns så viktigt och stort och läskigt. Trots att jag blir 28 i år har jag absolut ingen koll på min läggning, vad jag känner eller vad jag vill. Så min nästa fråga blir 2. hur man lär sig att identifiera och lita på sina känslor? Inte bara gällande sexualitet utan allting. Förutom mina core values (väldigt vänster) så känns det som att jag tvivlar på allt, analyserar allt. Jag är så redo att lyssna in andra att när jag väl vänder mig inåt har jag ingen aning om vilka åsikter och behov som är mina och vilka som är andras.

  Det finns så många saker jag skulle vilja prata med dig om, skulle kunna ställa tusen frågor! Jag identifierar mig mycket med dig (jag är tjock, har endometrios, vi verkar ha liknande värderingar och jag misstänker s t a r k t att jag inte är straight) och jag vill passa på att säga tack för att du syns! Och är så cool och mjuk samtidigt.

  Kram!

  Julia 2018-08-07 22:49:06
  Svara
 • Hur träffar man killar????
  Bor i en småstad, ut på krogen är inte direkt nå alternativ.
  Har du några tips? 😀

  Fanny 2018-08-07 21:48:34
  Svara
 • Omg har så mycket frågor men nu kommer jag knappt på någon bara för det?!

  Okej, skulle vilja veta mer om din bakgrund. Typ vad du läste på gymnasiet, tidigare jobb, vad du än vill berätta hehe (:

  Du har säkerligen svarat på detta innan, men hur kommer det sig att du började köra? Skulle du vilja satsa på musiken själv någon gång?

  Har du alltid bott i stockholm? Skulle du vilja bo någon annanstans?

  Favoritresemål? Drömresemål?

  Okej kom på några fler hehe 😀

  Emelie 2018-08-07 20:53:57
  Svara
 • • På din helt fantastiska selfie här!!! Vad har du i det där helt otroliga ansiktet???? Alltså kom med dina bästa sminktips, dina bästa hudvård/sminkmärken osv osv

  • Vad är ditt absoluta favoritplagg i din garderob?

  • Vad vill du verkligen INTE höra i sängen?

  • Vad skulle du helst göra, aldrig borsta tänderna igen eller aldrig mer få tvätta ditt underliv?

  • Om ditt badrum fick se ut exakt så som du önskade, hur skulle det se ut då? Plzzzz visa fler Pinterest bilder!!! Blir så inspirerad

  • Kan du känna att din känsla kring din kropp liksom höjdes när du började ha sex med folk? Typ ”även om hag själv inte tycker jag är sexig så tycker fan andra det” och därifrån kunna jobba med känslan eller var det snarare som att du stod i skuld till de för att någon ens kunde tänka sig att ligga med en pga tjock osv. Eller upplever/upplevde du ens att synen på din kropp påverkas av de du har sex med?

  • Finns det fortfarande delar över din kropp som du har komplex över eller känner du att FAN HUR KAN EN MÄNNISKA SE UT SÅHÄR?! Hur snygg är jag????? Pga det är så du borde tänka!!! Asså låter som ett creepy ass men säger bas TACK för att man kan screena bilder för herreeeeeguud vad mkt inspiration du ger!

  Så, där kom en hel drös med frågor! Hoppas allt är bra med dig, PÖSS

  Lisa 2018-08-07 11:57:33
  Svara
 • Hej Cassandra. Vill först och främst tacka dig för all inspiration och positiv energi du sprider dagligen, jag är dig för alltid tacksam för det då det har räddat mig ur många livsavgörande ögonblick.
  Jag är väldigt kåt av mig, älskar nästan allt som har med sex att göra. Har varit nära på att ha sex många gånger men har alltid backat ut för att jag känner mig som en slampa eller för att det är fel person. Är som du kanske förstår oskuld, nyss fylld 18 år och undrar ifall du har några tips på hur man blir av med dessa tankar. Jag menar det är ju inget man förlorar och det behöver ju inte vara värsta grejen, men samtidigt så är det ett väldigt känsligt ämne.
  När folk tar upp sex och frågar mig om sånt så ljuger jag alltid (förutom när det gäller mina närmaste vänner) för att jag vill vara en i mängden. Vet att det är en lullig fråga men hoppas du förstår. Var rädd om dig och ta hand om dig. Du är viktig. Kram.

  Hammarby 2018-08-07 00:58:16
  Svara
 • Heej! Har tänkt mycket på en sak. Tycker det är skitfett när tjocka personer postar bikinibilder på sociala medier 1. Pga de visar att de är vän med sin kropp 2. Folk med liknande kroppstyp känner sig mindre ensamma då de äntligen får se bilder på tjocka i bikinis eftersom man inte får se det i tidningar osv osv. Dock är jag kluven när smala personer gör samma sak. Det är ju skitfett att smala personer själva tycker om sin kropp och är stolt över den. Det blir dock svårt för mig när de postar bikinibild efter bikinibild. Det är just sådana bilder jag själv har fått mycket ångest av, och jag får ont i magen vid tanken av att min lillasyster ska matas med bilder av perfekta tjejer i bikini. Det gör ju att man jämför sig själv och aldrig aldrig kan känna sig bra/snygg/smal nog. Har märkt på sistone att väldigt många svenska influencers lägger upp bikinibilder, och det är fett att de är bekväma med sig själva, men mindre kul att de bidrar till kroppshets. Hur tänker du kring detta??

  Sofia 2018-08-06 23:15:28
  Svara
 • Hej!!
  Först – du är fantastisk.
  Fråga – Jag är 26 år och har inte haft sex med någon på .. 3 år och har försvarat mig länge med att ”jag inte är sugen och att män är idioter”, men ju mer jag har funderat på hur det kommer sig att jag inte har haft sex med någon på så länge så funderar jag på om det kanske helt enkelt beror på att jag inte gillar min kropp? Jag har stoooora hängbröst, hängig mage, stora lår, ryggfett och det mesta som hör till med att vara tjock, och jag börjar tro att det kanske är det som hämmar mig? Att jag inte accepterar min kropp och har svårt att tro att någon skulle finna mig attraktiv och sexig. Ska tilläggas att jag bor i en småstad så utbudet är ju inte heller det största. Det här kanske inte var en fråga, men tänkte kanske att någon kan relatera? Det har gått så lång tid sen jag senast hade sex att jag har svårt att föreställa mig att det kommer hända. Ska tilläggas att jag tidigare inte heller direkt haft njutbart sex med andra och att jag inte fått orgasm tillsammans med någon innan. Fick min första orgasm för någon månad sen, tack vare Satisfyer, den är magisk!!

  Emelina 2018-08-06 23:13:21
  Svara
 • Åh vad kul! Jag är nytt fan 🙂 Jag blir så inspirerad av alla dina snygga outfits!

  Vilken storlek har du i kläder?
  Hur lång är du?
  Skulle du vara sugen på att göra OOTD på bloggen eller Instagram?
  Vad är det störigaste med vänner som skaffar barn?

  Skulle kunna ställa så många fler men får räcka för nu.

  Emma 2018-08-06 22:13:41
  Svara
 • Du är sååååå underbar. Riktig boost varje gång jag kikar in på din sociala medier!

  Är nyfiken på hur du kände och när du insåg att du var bisexuell? Har du några tips på hur en närmar sig tjejer?

  Du är så fab?

  Sarah 2018-08-06 22:06:17
  Svara
 • Jag skrev den här frågan på din story också men tänkte jag tar den här också in case du hellre svarar här!

  Jag tycker det är svårt att navigera tinder som tjock person, jag har ingen bild där man ser exakt min kroppstyp men har heller inte bara close ups på ansiktet liksom. Jag tycker heller inte det är nån slags skyldighet jag har som tjock att jag måste visa/berätta det, men samtidigt är det jobbigt att gå på dejter och sen veta att anledningen personen inte vill träffas igen är pga man är tjock. Borde jag på nåt sätt föra in i konversationen att jag är tjock innan man bestämmer sig för att ses? Jag har funderat på att när dom frågar om jag vill ses, att då säga nåt i stil med ”Ja visst, men jag är inte normalsmal så om det är ett problem för dig så kan du säga det så vi inte slösar vår tid!”, men det jag vet inte. Eller ska jag ordna nya bilder där man ser exakt? Eller lägga in nåt i min bio där det framkommer? Börjar bli riktigt less på att anstränga mig på dejter och ha det riktigt kul på dom, märka att den andra personen också har kul men sen handlar allt ändå om hur min kropp ser ut.

  Mikaela 2018-08-06 20:52:15
  Svara
 • Kan inte du komma med några tips (om du har några) om hur man som plussize tjej vågar ta för sig i sexuella sammanhang eller vad man ska säga. Om du någonsin känt dig osäker när du ska vara sexuell med någon pga din vikt, hur kom du över det och vågade känna dig sexig och bara göra din grej?

  Hanna 2018-08-06 20:50:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!