Smiling Coast Forever!!!!

 Wow. Har haft den bästa semestern i mitt liv. De senaste två veckorna har jag varit i Gambia med i princip alla mina bästa vänner. Det har varit en true blessing från dag ett. Att resa med så många vänner och deras barn (20+ personer) och vara i Gambia tillsammans med vänner som har familj där har varit så speciellt på alla sätt. Jag är så glad att vi fick ihop den här resan. Att allt gick så bra. Att vi haft så mysigt och roligt tillsammans. Är så glad att Gambia var allt jag tänkt plus så mycket mer. Att varenda kväll få uppleva de vackraste solnedgångarna jag någonsin sett i hela mitt liv. Den vackra oändliga stranden, den röda fantastiska jorden, de extremt trevliga människorna vi mött.

Vet inte vad jag gör hemma egentligen. Varför vaknar jag inte av ljudet av vågor och syrsor och äter frukost med alla mina älsklingar? Varför ligger jag inte på en strand och dricker baobab och wonjo juice freshly made från the juice boys? Varför äter jag inte benachin varje kväll? Varför spelar vi inte kort på balkongen och äter Pringles? Varför gosar jag inte med Lalo, leker med Eira eller jagar Bash, tittar på Allisons ”tricks” när hon skriker titta titta, varför dansar jag inte till Level Up med Irie? Mina älskade vänners barn. UGH!

Vill redan planera nästa gruppresa. Det måste bli fler! Nu ska jag bomba er med bilder från livets bästa resa.

Såhär var vår view när man gick ner till havet från hotellet.. 🙂

goals att resa med alla favvobebisar

första dagen på vår strand!

En av dagarna hade vi barn och mansfritt, alla vi tjejer drog till Coco Ocean, ett lyxhotell bredvid vårt för att spa:a oss och mysa. Underbar dag!

Jag å Asabea 🙂

Här hade vi flyttat efter solen från poolen till stranden. NJÖT så otroligt mycket denna dagen.

Noshin och hennes lilla dagis <3

jag Opokua Alex Tina och Noshin åkte till Serrekunda market. Här äter dem en krabbgryta som en kvinna sålde i påsar från en stor gryta.

En av alla otroliga solnedgångar.

en av många spelkvällar

Vid poolen med The Real Tina Misaghi 🙂

THE TWINS Nosha å Alex.

LALO <3

På väg mot utflykt med fam <3

Familjen Rollins <3

Alex å Tina

Utsikten från balkongen hatade den inte …

I Fatous fruktstånd <3

min favoritplats balkongen!!! vi hälsade på hemma hos Joanna och Simon som har flyttat till Gambia med sin familj. en dag hälsade vi på hemma hos Amies faster och blev bjudna på en dunderbenachin med fisk.

slutet av resan. Alla samlade på stranden. Detta innan olyckan när vi höll på att drunkna… har skrivit mer om det på min Instagram.

sista dagen åkte vi till Paradise Beach där vi åkte fyrhjulingggggg extremt kul! den godaste juicen i världen – baobab och wonjo! sista solnedgången :((((

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!