2018 du sög – 2019 hej!

Vet att alla verkar säga detta varje år men: 2018 var verkligen fruktansvärt sämst. Har aldrig varit sjukare och mer deprimerad än jag var 2018. Hela året är som en jävla dimma. Gjorde svinmycket roliga grejer men inget kändes någonsin kul. Levde i en dröm på många sätt genom att göra fantastiskt roliga jobb och ha fett många fina vänner men ändå njöt jag aldrig.

Jag är så lättad att 2018 är över och att 2019 är här. Älskar känslan av nytt år. Vaknade verkligen med känslan att jag lämnat massa shit behind.

2019 ska jag:

  • bli frisk från min utmattningsdepression
  • börja träna igen! saknar det så mkt
  • komma på vad jag ska bli när jag blir stor lol
  • bli modigare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Heja 2019. Önskar dig ett friskt och starkt och härligt år. Jag hade mod som ledord 2017, unfuckwithable som ledord 2018 och har valt frihet som ledord för detta år. Det känns som en bra grej att hålla i handen!

    Sara 2019-01-01 16:08:24 http://www.traningsgladje.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!