SemesterGUMMAN!!!

Okej om exakt EN VECKA åker jag på extremt efterlängtad semester. Eller jag och typ 30 av mina närmaste vänner hihi. Förstå att vi är typ 16 vuxna och 8 små barn? Hahaaha kommer bli allt jag någonsin drömt om förmodligen? Ja juste vi ska till Gambia!!! Är så otroligt taggad och redo för att lämna det här pissiga landet och inleda 2019 och min arbetslöshet med SOL VÄRME STRAND VÄNNER JAG ÄLSKAR OCH LUGN!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Läste inlägget om att det ger dig stress att vara online och jag är i samma sits.. får sån stress och ångest.

  En av alla grejer är ekonomiångest? ALLA kan resa, festa, köpa nya kläder, teknikprylar men inte jag.

  Hur får du din ekonomi att gå ihop? Resa iväg med polare? På i bostadsrätt? Samtidigt köpa ett tv-spel? Vara arbetslös osv!

  Jag skriver inte detta för att påpeka hur DU spenderar DINA pengar! Vill bara ha tips på hur får de möjligheterna. Jag förstår att de spelar in att du kanske lever i ett helt singelhushåll och tjänar bra.. men undrar om du har nå tips?

  Så kul att du är tillbaka <3

  Eko 2019-01-01 13:22:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!