Red Dead och SSRI

Jag behövde verkligen den här tiden för att ta hand om mig själv och för att distansera mig från ONLINE. Kan verkligen må skit av sociala medier. Helt nytt för mig faktiskt men det kan ge mig sån otrolig stress och ångest.

Köpte ps4 för att inte hålla på med telefonen så mycket och minskade mitt mobilanvändande med 40%. Haha helt otroligt. La all den tiden på att spela Red Dead Redemption 2 istället och blev besattttttt.

Har också träffat en psykiatriker och börjat med sertralin. Varit så otroligt rädd och skeptisk när det kommer till antidepp men wow det har verkligen RÄDDAT mig. Lite mer än en månad har jag ätit medicinen och jag har mått bättre de här veckorna än jag gjort typ hela året. Trodde aldrig det skulle vara sån skillnad. Känner att jag börjar bli mig själv igen sakta men säkert. Har någon av er ätit antidepp? Eller äter? Berätta gärna era tankar och erfarenheter. ❤️

Nu smyger jag igång den här bloggen igen som ni märker. Har saknat er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag äter Brintellix sedan två år tillbaka. Jag började gå hos en psykolog för ungefär tre år sedan, så det tog ungefär ett år innan jag vågade prova på anti-depp. Orsaken till att jag inte började tidigare var att jag inte kände mig bekväm med att ta någonting externt för att klara av livet. Det tog ett tag innan jag kände av någon skillnad, men efter att ha hittat rätt dosering så har det verkligen hjälp mig. Det har såklart inte gjort allting bättre, men det har bidragit till att jag är stabilare i mitt mående. Detta har bidragit till att jag har kunnat prata om, reflekterat och bearbetat händelser, vilket inte alls var möjligt när jag mådde sämre. Ärligt talat, så vet jag inte om jag skulle ha varit här idag om jag inte hade börjat med Antti-depp. Idag ser jag allting så mycket klarare.

  Jag blir så glad över att höra att du mår bättre och att du har hittat ett anti-depp som verkar fungera för dig! Fortsätt fokusera på ditt välmående, det är bara tillfälligt och kommer att bli bättre så småningom<3

  anna 2019-01-05 23:28:20
  Svara
 • Jag började med SSRI i mars 2018 och det har hjälpt mig så jävla mycket. Var skeptisk i början men när jag kom på mig själv att jag verkligen kunde njuta av livet och började känna mig som den jag vill vara aka egentligen är så ba wow this is the shit. Kämpa ❤️

  Nathalie 2019-01-04 10:05:02
  Svara
 • Åh du är tillbaka!??????

  Vendela 2019-01-03 00:53:02
  Svara
 • Har ätit sertralin, escitalopram och fluoxetin. Började med sertralin och mådde så mycket bättre till en början, efter ett tag började jag få social ångest när jag åt dom och en overklighetskänsla samt drog mig undan från alla typer av sociala sammanhang inklusive bästa vänner. Slutade då med ssri helt under en period men fick börja igen och valde då escitalopram istället som var så himla bra för mitt psykiska mående men gick upp väldigt mycket i vikt under den perioden. Vet ej om det är kopplat men min läkare gjorde bedömningen att prova att byta till fluoxetin (som i regel skrivs ut till personer med olika ätstörningar pga biverkningarna inte är ökad hunger osv.) Nu har jag slutat med fluoxetin pga börjar bli sugen på barn eftersom fluoxetin kan ge fosterskador. All in all så älskar jag ssri även om jag har fått jobbiga biverkningar som social ångest. Ett tips är att prata om att man börjat med ssri med en vän som känner en väl och be hen vara lite uppmärksam på ens beteende så att dom kan flagga för om man börjar förändras. Blir lätt så att det är en själv som märker sånt sist!

  lisa 2018-12-27 10:25:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!