Poddgumman

I veckan har jag gästat två av mina favoritpoddar: Power Meeting Podcast och Singelrådet. Älskar att gästa poddar älskar att låta käften gå! Borde verkligen skaffa en egen podd…

I Singelrådet pratade jag, Ebbis och Pontus utifrån denna lyssnarfråga:

Blev ett avsnitt om hur man bygger sitt sexuella självförtroende och vikten av självkänsla när man dejtar och ligger. Avsnittet kan du lyssna på HÄR.

I Power Meeting Podcast pratade vi utifrån lyssnarfrågor också! Hur hanterar man bäst kollegor som kroppshetsar? Amat frågade mig om jag lärt mig något från när jag gästade i ett tidigare avsnitt (nummer 206) om att ta ansvar för mina egna känslor i ett förhållande? Heheehe… OCH – räknas oralsex som sex?! Riktigt roligt avsnitt. Lyssna kan du göra HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • JA DET BORDE DU!

  fannandow 2018-11-13 21:38:34
  Svara
 • tycker du är GRYM i poddar. ska lyssna på studs!

  Sara i Åre 2018-10-13 14:03:18 http://www.traningsgladje.se
  Svara
 • ÄLSKAR att lyssna på dig i poddar!!!! Din röst är så behaglig och du tar alltid upp så viktiga ämnen. För mig vore det en DRÖM om du skaffade podd men känns som du har ca 62&1(2)725 andra bollar i luften..? Blir iaf alltid SÅ GLAD när jag ser att du skriver nya blogginlägg eller när du är med i poddar! ❤️❤️❤️

  Lisa 2018-10-12 13:22:13 http://instagram.se/lisathorangen
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!