Lille hemmet och några inredningsfavoriter!

Jag älskarrrrr mitt hem och ännu mer älskar jag att göra om hemma. Här är en bild på mitt vardagsrum som det ser ut nu. Jag är såååå sugen på att göra om här inne. Scrollar på Pinterest varje kväll innan jag går och lägger mig för inspiration. Lever för Pinterest. (HÄR kan ni följa mig där.)

Jag tänker att jag vill byta ut soffan alternativt köpa nytt tyg till den. Vill ha ett nytt soffbord, nya skåp/hyllor/förvaringsytor, ny matta och nya gardiner som ska fästas uppe i taket! Min tv-bänk, en klassisk teakmöbel från 60-talet har jag haft i typ 7 år så är lite sugen på ngt nytt, eller kanske att jag målar om den? Men vilken färg i såfall? Funderar också på att kanske måla om väggarna. Så trött på att det är VITT överallt. I sovrummet har jag nu en ljusblågrå färg, och i matrummet en ljusrosa. Så funderar på en ljusare grå i v-rummet? Vad tror ni om det?
Typ såhär:

Bilder från Pinterest

Är besatt av klassiska fåtöljen KARIN från Bruno Mathsson men har inte direkt 33 000 kr att punga ut för en fåtölj……. jagar efter en liknande men det går inte att hitta. Sörjer detta. Alltså kolla på den? Om ni råkar sitta på en som ni inte vill ha (LOL) eller vet med er att det finns en billigare kopia säg till mig genasssst!

Jag har en Nockeby-soffa från IKEA, klassisk och fin och superskön men vill att den ska kännas lyxigare lol, så ett nytt tyg kanske det blir. Kanske i linne eller ljusbeige bomull? HUR FINT!

Bilder från Pinterest

Här är mitt drömsoffbord från Gubi som tyvärr kostar ca 8000kr. Omöjligt att hitta en replica så är inte helt omöjligt att jag köper detta tyvärr… Vill verkligen ha glasbord och älskar runda former och ännu mer ovala som detta.

Som skåp/förvaringsyta har jag förälskat mig i IKEAs rottingskåp som heter Stockholm 2017. Tänker mig två stycken som står bredvid varandra.

Och till detta massa gröna härliga växter! Älskar ett hem fyllt av växter. :)))

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!!
  Var kommer din taklampa ifrån?

  Marielle 2019-01-06 15:42:13
  Svara
 • På Mio finns detta som är liiiite liknande din favorit iaf! ❤️https://www.mio.se/produkt/yoko/33482342

  Maria 2018-10-18 17:54:32
  Svara
 • Cassandra <3 jag tycker du verkar så bekväm med din sexualitet, att våga vara sexuell och njuta av det. Jag har läst när du skrivit om övergrepp du varit med om, och jag undrar hur du har kunnat njuta av din kropp igen? Jag blev utsatt av en kille jag dejtade för några år sen, och jag känner att jag fortfarande tycker det är svårt att våga njuta av sex, hänge mig och våga släppa på kontrollen. Jag förstår att det här säkert är jättesvårt att svara på, och förstår om det är för jobbigt. Just nu känner jag mig så fast i min kropp, och kan tycka att det är äckligt att killar tycker jag är sexig. Förra killen jag dejtade tyckte att jag var så himla het, men kände mig mest som en sak då? Blir så frustrerad, vill kunna få känna mig het utan att känna mig som en sak för den manliga blicken typ. Puss, gillar dig!

  Jolene 2018-10-04 21:24:58
  Svara
 • Ursäkta vi har exakt samma inredningssmak. Synd att det e en så dyr smak :’( men så snyggt alltihop, blev megabesatt av soffbordet….

  Ulivia 2018-10-04 00:02:22
  Svara
 • Hejsan

  Är en sån sådan som hänger på auktionssidor dygnet runt. Senast igår klubbades ett par Karin fåtöljer i underbar grapefruktrosa färg. Utropet låg på 3-5000, de slutade tillslut på 10 000. Det är fortfarande VÄLDIGT mycket pengar men mindre än 30 papp för en. Anyways poängen min är att på auktioner kan du säkert hitta en!

  Ina 2018-10-03 21:33:26
  Svara
 • Hej bästa!

  Skulle du inte kunna visa upp mer av ditt hem? Så himla fint!

  Kramis

  Elin 2018-10-03 14:29:06
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   ÅH! Jaaa det är så svårt att fota med mobilen bara.. måste fixa en riktig kamera! Sen ska jag visa mer. 🙂

   cassandraklatzkow 2018-10-03 14:57:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!