Min Beauty Routine

I somras blev jag intervjuad och fotograferad för Hannah och Amandas onlinemagasin The Routine. Idag släpptes den! 🙂 Jag tipsar om alla mina favorit-skönhetsprodukter och ”knep”. Läs hela intervjun HÄR!

Tänkte att jag här i bloggen kan länka till alla de produkter jag tipsar om i intervjun 🙂 För transparensens skull (även om det även står markerat här ovanför inlägget) – vissa produkter får jag en liten summa pengar för ifall ni skulle köpa något av det jag tipsar om. Det här är OBS inget så kallat samarbete, de här varumärkena har inte betalat mig för att tipsa om deras produkter, utan det är affiliatelänkar (vad det är kan du läsa om HÄR)

OKEJ här kommer mina beautyfavoriter!

SMINK:

Illuminating Tinted Moisturizer Bare Radiance klarar mig inte utan denna! Den jämnar ut hudtonen, men är ändå inte särskilt täckande. Ger ett naturligt och SUPERGLOWIGT resultat. KÄR i denna!

Decubal lips&dry spot balm: En jävla hjälte när man har torra läppar! Men använder denna dagligen tbh. 🙂

CHLOÉ min älskade signaturdoft. Om du vill dofta exakt som MIG! Lol.

Anastasias Modern Renaissance Eyeshadow Palette – varje gång jag sminkat mina ögon och ni undrar var ögonskuggan är från så är det garanterat från denna palett! T.ex bilden här under är skuggor från Modern Renaissance.

HUDVÅRD: 

Skin Perfecting 2% BHA Liquid från Paulas Choice tar bort porer och hjälpt mig att bli av med hormonell akne runt munnen!

Skin Recovery Hydrating Treatment Mask också från Paulas Choice – en fuktmask som man inte behöver tvätta bort. Sover med den här flera dagar i veckan. Extremt go och återfuktande!

Kiehls Super Multi-Corrective Cream  har använt Kiehls som hudvårdsmärke sen jag började bry mig om hudvård. Denna är en favorit som 1. doftar gott 2. är väldigt återfuktande 3. sägs ha anti-ageing effekter?

Kiehls Hydro-Plumping Re-Texturizing Concentrate Face Serum mitt favoritfuktserum! Asså ja uppenbarligen hatar jag inte att känna mig återfuktad. Älskar att kombinera denna och fuktkrämen här ovanför.

HÅR:

Kevin Murphys Hydrate Me-duo detta schampoo och balsam har RÄDDAT mitt torra slitna hår. Förut trodde jag att man kunde tvätta med schampoo/balsam från typ ICA men sen lärde min frisör Mona mig att det är katastrof för håret att använda produkter som innehåller sulfater, parabener och silikoner. Hon sa åt mig att skaffa Kevin Murphys och sen dess är livet (eller aaa håret i alla fall) förändrat! Skräckas inte av priset – sedan jag började med detta tvättar jag håret MAX en gång i veckan så det håller svinlänge och man behöver ytterst lite produkt till skillnad från billiga schampon och balsam.

Kevin Murphy Young Again Treatment Oil är en hårolja som är den drygaste produkt jag någonsin ägt tar EN pump som ger typ en ärtas storleks produkt på fingret, det räcker till mitt hår. Den ger ett glansigt återfuktat utseende och luktar asgott!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!