Dear Condom

I våras spelade ju jag in en hångelscen med min vän Cajsa Wessberg för RFSU:s reklamfilm Dear Condom. Nu är den äntligen här!

Så stolt att vara en del av den. Det var sjukt kul att spela in och resultatet är otroligt tycker jag. Filmen är såååååå snygg, sexig och viktig.

RFSU och filmen Dear Condom uppmanar oss att bli bättre på att använda kondom. Tydligen är vi i Sverige/Skandinavien SÄMST på att använda kondom. Hur gör vi kondomen bättre och sexigare?

På deras hemsida har RFSU svarat på många av de vanligaste frågorna:

Är det möjligt att ha kondomsnacket utan att det ska bli pinsam stämning?

Jag känner inte lika mycket när jag har kondom, varför ska jag använda den då?

Jag är rädd för att framstå som en som ligger med många eller att personen jag är med ska tro att jag tycker hen är det, om jag frågar om kondom…OSV! Mycket bra läsning. Jag har själv en rätt märklig relation till kondomen. Som singel har jag aldrig vågat ta upp att jag skulle vilja använda det men i två längre förhållanden med killar var kondomen det preventivmedel vi alltid använde då jag vägrade p-piller. Och det funkade asbra. Sjukt att vi är så obekväma över den där lilla lilla saken att vi riskerar vår hälsa för att slippa nämna den?

Här är fina behind the scenes-bilder från inspelningen. Joanna Nordahl som är regissör för filmen guidade mig och Cajsa i hur vi skulle ta i varandra. Proffs verkligen! ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vill bara tala om att ovanför ditt sista inlägg är reklam för Kristdemokraterna. Vet inte vad du tycker om det Cassandra, men så du vet. Själv tycker jag det är sjukt unket med deras abortmotståndaråsikter t.ex. Om du också tycker det så kanske du kan påverka så att reklamen inte visas på din blogg iaf?
  Puss & kram 🙂

  Christine 2018-09-09 16:11:29
  Svara
 • Asså… WOW

  Ida 2018-09-06 22:41:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!