Chicago med TGC ❤️

Har varit i Chicago nu i några dagar med min älskade gospelkör Tensta Gospel Choir och let meeeee tell you. Chicago är en underbar stad!!!!! Hade verkligen noll förväntningar men det är så fint, fräscht, massa konst och kultur, trevliga människor, city life och skyskrapor otrolig arkitektur och VATTEN!!!!! Känner mig helt upprymd av att vara här och dessutom med världens bästa människor. Alla är så fina med varandra. Det här är verkligen en unik grupp individer. Älskar dem alla. Mår så bra av att komma bort hemifrån. Att vara på en helt ny plats.

Häromdagen var vi nere vid vattnet som ligger typ två kvarter från där vi bor. Vi promenerade bort till Navy Pier som var sååå vackert. Så fint att se hela stadens skyline med vattnet runt.

Igår hade vi en såååå maxad gospeldag! Började morgonen med sunday service i Salem Baptist Church där vi även fick sjunga två låtar. Eftermiddagen och kvällen avslutade vi i Dayspring Ministries i Hammond där vi fick se tre gospelkörer och sen avslutade vi med ett eget set. Det var nog min mäktigaste gospelupplevelse någonsin med TGC. Så kraftfullt att sjunga för en grupp människor som verkligen lyssnar och tar in varenda ord. Som blir berörda på djupet. Var hög på alla känslor efteråt. 12 timmar gospel! Wow.

Idag har vi varit helt lediga och åkte därför till Wicker Park ett gäng för att vintageshoppa. Hittade så mycket fint!!!!!! Gick loss verkligen. Tre superfina klänningar bl.a. Sen åt vi världens godaste ramen wow vill äta den varje dag tills jag dör. Tränade precis på hotellets gym och funderar på om man ska orka ta sig ut eller om jag ska call it a day…

Ajaaaaa jag är i alla fall förälskad i Chicago. Så härligt att vi har sex dagar kvar! ???

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!