Mina favoriter från Indiska!

I samarbete med Indiska har jag valt ut några favoriter från deras höstkollektion. :))) Så varsågodaaa här kommer ännu mer klädtips! Nu har Indiska lanserat sin nya kollektion med klänningar och tunikor och ett större utbud av kimonojackor. Jag som är rätt nykär i att klä mig i mönstrat och färg blev väldigt glad över det jag hittade.

Men förutom att deras höstkollektion är väldigt fin, så är en ännu fetare nyhet att de har gjort ett omfattande förändringsarbete gällande deras storlekssortering och passform! Storlekarna har justerats både uppåt och neråt och täcker nu storlek 34 – 50, tidigare var spannet 36-46. Indiska har också adderat ett mer generöst rörelsetillägg i plaggen, för att ge ökad komfort och rymligare passform. Tack Indiska – denna runda kropp uppskattar det! De plagg jag bär på bilderna har jag storlek M och L i vilket är !!!!? Jag har ofta svårt att komma i en XL t.o.m i andra klädmärken så jag blev mycket positivt överraskad.

Här nedan kommer mina favoriter 🙂 

Den här blommiga byxan hittar du här och den matchande kimonokavajen här

De här supersköna svarta byxorna hittar du här + liknande svart linne

Här hittar du denna extremt söta klänning

Den här kjolen har jag burit mycket under sommaren så ville passa på att tipsa på om den också. 🙂

Här är lite annat från deras hemsida som jag fastnade för:

Vit tunika/klänningsvartmönstrad kjolbeige lång kofta

svart blussvart klänningväska i läder blå örhängen 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Drömmigt! Vilken size har du på den vit/blommiga klänningen? Kliar i fingrarna att beställa när jag ser hur fint den satt på dig!

    Moa 2018-09-04 15:43:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!