Nytt i garderoben!

Klyschans mamma meeeen nu när vi går in hösten är ju det allra roligaste – nya kläder. :))) Och jag har massa nya fina grejer och eftersom ni efterfrågar klädtips jämt så är ert ord min lag! Här kommer några av mina nya favoriter.

Den här underbara gröna tröjan hittar du HÄR

Den här gosiga stickade tröjan hittar man HÄR

Den här toppen hittar du HÄR 

Den här supersexiga spetsiga braletten hittar du HÄR (jag har stl L för mina G-kupor) – den här svinsköna byxan som sitter helt perfekt hittar du HÄR – Den här stora tunna kavajen hittar du HÄR

Är sällan bekväm i jeans speciellt inte ljusa men de här sitter såååååå fint på min härliga kropp som ni ser, jag har stl 46 och jeansen hittar ni HÄR – den blårandiga tunna stora kavajen hittar ni HÄR

Den här skitsnygga klänningen hittar du HÄR

Den här ascoola väskan som jag redan fått tretusen frågor och komplimanger om hittar du HÄR

De här drömbyxorna i vinröd färg hittar du HÄR

Den här mönstrade beiga klänningen som jag fick massa frågor om på min instastory för någon vecka sen hittar du HÄR (på rea!!!)

Fashiontips från mig till dig: alla klänningar som är raka upplever jag som ganska trista på min kurviga kropp så jag brukar dra ihop tyg i midjan på insidan av klänningen och sätta ihop det med en tofs så att man får fram lite midja 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag gick till Lindex och köpte jeansen du pratade om. Fanns i min storlek tjohoooo!!!

  Och Lindex har 20% på alla jeans!!! Hallelujah!!

  Kram Clara S

  Clara 2018-08-30 17:22:40
  Svara
 • Hej Cassandra riktigt vackert bamn heter min dotter med fast hon stavar med ett Z ?. Allså js måste få frågs hur du gjort knuten på sista klänningen har den själv då snygg. Men förstod inte hur du mena trögast?. Sen undrar js hur du knyter blusen har den med men tycker inte js får knuten bra tyvärr. Älskar lindex kläder…min garderob består mest av deras kläder..mest Holly White faktiskt ?. Tack på för hand..och kläderna klädde dig ?

  Cissi 2018-08-29 23:18:32
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Hej Cissi!!! Okej ska försöka förklara pedagogiskt. Jag tar på mig klänningen och kollar var i midjan jag vill att knuten ska vara. Tar tag i tyget där sen vänder jag på den så jag kan ta tag i tyget fast från insidan och knyter en tofs där. Voilà!!!
   Blusen gjorde jag bara en vanlig knut på! Inget speciellt 🙂

   cassandraklatzkow 2018-08-30 00:34:02
   Svara
 • Assåååååå jävlar vilken DRÖMMMMMM!!!!! Men blir så jäkla nyfiken när du smygvisar delar av lägenheten i bakgrunden!! Kan du plz ha en liten tour med oss!

  Lisa 2018-08-29 17:53:57
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Omgggg jag älskar min lägenhet så jaaaa jag ska försöka ta lite fina bilder så ni får se hur jag bor ?

   cassandraklatzkow 2018-08-30 00:32:09
   Svara
 • Men herre min skapare vad fin du är i den långa klänningen!!

  Matilda 2018-08-29 12:30:15
  Svara
 • Så JÄVLA snyggt! Älskar din utstrålning och självförtroende, allt blir så mycket snyggare på dig då. Har dock en fråga angående den randiga klänningen, jag är 178cm och klänningar är alltid för korta på mig. Hur lång är du och är längden bra för dig? ☺️❤️

  Jessina 2018-08-29 09:35:14
  Svara
 • Ääälsk på dig och kläderna! Vilken stl har du i de röda brallorna!? Såg via länken att de bara finns upp i 44, stora i stl?

  Linnéa 2018-08-28 18:12:19
  Svara
 • Alltså okej du är otroligt snygg i allt men KAN INTE hantera dig i den där klänningen?! Gudinna!!! ??

  Rebecca 2018-08-28 17:25:57
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!