Gospel, Chicago och tröttheten

Började jobba för två veckor sen och jag känner att jag redan börjar känna av stressen. Är på dåligt humör och är känslig och svintrött igen. Efter en arbetsdag är jag helt slutkörd. Hjärnan fungerar knappt. I lördags var jag så jävla förvirrad att jag trodde det var söndag hela dagen. Sov svinlänge hos en person 🙂 och sen åkte jag till Opokua i Liljeholmen för kräftskiva. Så mysigt som alltid med alla mina vänner och deras barn, men jag var helt förstörd av trötthet. När jag kom hem gick jag och lade mig 20.45. Ställde klockan på 7.00 för jag trodde jag skulle jobba dagen efter. Var stressad och sur över att jag inte hunnit med massa saker jag planerat att göra under helgen. Somnade. Vaknade vid 22.00 av att bilar tutade utanför och folk skrek. fattade ingenting. Gick in på Instagram och såg hur alla festade???? Hahaha jag ba vaaa på en söndag? Såhär många? Sen såg jag att det var lördag i min kalender och fick en chock? Blev på riktigt rädd att jag va sådär lost. Måste verkligen ta tag i att gå till vårdcentralen och be om hjälp. Förstår inte varför det tar emot så mycket…

nu ska jag ta bara mig igenom den här veckan av jobb och plåtning med Lindex imorgon, för ett samarbete. (Älskar Lindex!!!! Så kul att jobba med dem! Ska btw fota mig i massa nya fina kläder jag fått från dem och visa för er!)

Sen på fredag morgon åker jag till Chicago med min kör!!!! Wow har inte hunnit tänka på att vi ska åka och nu händer det? ett års snack och planering is finally happening. Vi ska va där i tio dagar!!!! Gospelresa. Inspirationsresa. Ser såååå mycket fram emot att sjunga gospel igen och vara med de där människorna som betyder så mycket för mig. Har varit borta jättemkt senaste året pga hur jag mått och att jag jobbat massa och jag känner verkligen att de fattas mig. ❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har exakt samma känsla, är liksom rädd för hösten och ledsen för känner mig otillräcklig/ingen ork redan INNAN. Förstår inte hur man ska orka! Hur ska du gå tillväga? Bara låta tiden gå eller någon spec plan? Kram, älskar din blogg!

    Ida Andersen 2018-08-28 06:38:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!