Summer tour is over + beautyfavoriter just nu!

Idag är det söndag och vi är på väg hem i bil från Växjö. Igår gjorde vi vårt sista gig för denna sommarturné. Är så trött men glad! Har varit en så fin sommar med det här gänget!

En del av tourlife är ju att bo på hotell. Ngt jag njuter nästan lite äckligt mycket av. Och inatt bodde vi på ett så jääääävla njutigt hotell. Vi bodde på hotell PM & Vänner som var en absolut FRÖJD när man är van vid Scandic hotell. No shade mot Scandic haah men detta var ngt extra. Sååååå fint modernt fräscht lyxigt. Älskar att liksom bo in mig på hotellrum. Hänger upp kläder i garderoben, ställer fram mina saker överallt, jag flyttar verkligen IN även om det bara är för en natt lol.

Jag har sminkat mig såååååå lite i sommar så det är verkligen kul att göra det när jag väl ”behöver” sminka mig som inför gig igår t.ex!

Här är några av mina mest använda grejer just nu:

Anastasias Modern Renaissance paletten kommer jag aaaaalltid tillbaka till. Älskar den. Så lätt att jobba med, braaaa pigment och fina varma färger perfekta för mina blå ögon 🙂

Sleekpaletten innehåller contouring/solpuder, highlighter och rouge i ett. Gillar alla!!! Och så skönt att få med sig allt i en förpackning. Perfekt on the road.

Glossiers cloud paint, som är rouge på tub. Mkt gosig! Har i alla möjliga färger. Och Glossier Milky jelly cleanser! Skön ansiktsrengöring.

Mascara från H&M!!!! Gillar som fan? Precis insett att H&M faktiskt har bra smink och älskar som ni vet budget! Deras mascaror (i alla fall de två jag testat) har varit riktigt bra!

Feeling Younger från Lush. En krämhighlighter som jag blandar med min foundation eller cc cream. Blir perfekt glowig utan att bli glittrig.

Lumenes glow reveal vitamin c moisturizer! En go fuktkräm som jag använt mkt i sommar. Har verkligen gjort noll när det kommer till hudvård men denna har jag återkommit till.

H&M:s nya parfym!!! Sparks Will fly heter den som står där och den doftar ljuvligt!

(Här stod man och va snygg innan gig!)

Ikväll ska jag se en av mina största musikaliska inspirationer: KAAH!!!!! På Mosebacke terassen. Längtat hela sommaren! ?

Här är en av hans absoluta bästa låtar titta lyssna njut om du av ngn anledning inte vet vem han är. Nu ska jag försöka däcka i bilen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!