H&M Beauty har släppt asgoa parfymer!!!

Jag älskar såklart beauuuutyyy som den unika snöflinga jag är! Och eftersom jag ofta får frågor om mina rutiner och vilka produkter jag älskar och använder så tänker jag att jag såklart ska blogga lite mer på det temat. Så let’s dorisss!

H&M Beauty har nu lanserat en parfymkollektion med 25 olika dofter! KUL! Och jag blev så glad att jag blev inbjuden till H&M:s showroom i veckan för att kolla och lukta och ta med mig några dofter hem. Parfymerna är indelade i tre olika grupper, allt ifrån enklare dofter med en not till mer nyanserade parfymer. Parfymerna har tagits fram tillsammans med Givaudan, ett av världens ledande parfymhus. Parfymerna släpptes i butik och online IGÅR!

Jag hade så svårt att välja, tyckte om de flesta helt ärligt, men fastnade allra mest för parfymerna Above the clouds, Santalum, Rue Crémieux, Sparks will fly och Sunray som jag fick ta med mig hem. :))) Tycker verkligen om designen. Enkla och söta flaskor. Här nedan är mina favoriter (den där Santalum påminner mkt om en typisk Byredo-doft så är du som jag osugen på att punga ut typ 2000kr för en parre är alltså denna ett gött alternativ för endast 249kr).

Älskar beauty som är bra och BILLIGT. Hatar att betala dyra pengar och dessa mumsiga parfymer är mycket prisvärda. Priserna ligger mellan 59.90kr till 249kr och HÄR hittar ni parfymerna på deras hemsida!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!