”Hur insåg du att du var bisexuell?”

Okejjj let’s do this. Första ”Fråga Cassandra” är nu LIVE! Jag har fått massa spännande frågor men vi börjar med denna:

”Är nyfiken på hur du kände och när du insåg att du var bisexuell? Har du några tips på hur en närmar sig tjejer?”

Först å främst TACK! Blir så glad av att höra att jag boostar dig. 🙂
Så nu till frågan om bisexualitet. Jag blev, inser jag nu, förälskad i en tjej första gången i lågstadiet och i tonåren hade jag sex med några tjejer. Ändå så hade jag väldigt svårt att definiera min sexualitet. Länge sa jag att jag inte ville definiera den. För jag kände mig absolut inte straight men kände mig inte tillräckligt bi eller gay heller. Jag hade väldigt svårt att erkänna min bisexualitet egentligen enbart för att jag aldrig hade varit i en kärleksrelation med en tjej.

Det var först för typ tre år sen som jag faktiskt typ insåg att jag är bi. Jag googlade ”hur vet man att man är bisexuell” LOL. Och läste då någonstans att ”om du attraheras av och/eller blir kär i personer av motsatt och samma kön”. För mig var det där ”och/eller” väldigt avgörande. Det räckte alltså med att jag attraherades av tjejer för att jag skulle kunna definiera mig som bi. Så det var typ tre år sen jag kom ut. Det tog alltså ganska lång tid för mig. Då var jag 28 år.

I tonåren inleddes alla mina flirtar/ligg med tjejer med att vi typ hängde som vänner, pratade om sex och konstaterade att vi attraheras av tjejer och jaa det ena ledde till det andra helt enkelt. Senaste åren har jag använt mig av Tinder ibland (bara inställt på tjejer då, kan inte med män på Tinder fyyfaaan). Jag har pratat öppet om att jag är bi vilket har lett till att jag blivit uppraggad också.

Jag skulle säga att ett första steg är just Tinder. Börja swipa runt bland tjejer och gå på en DEJT. Gå på lesbisk/gay klubb, prata med vänner om du kan om att du är nyfiken på tjejer. Vem vet de kanske känner ngn go som du borde träffa? Och lyssna på senaste Singelrådet där vi pratade om typ exakt detta.

Om du är rädd tänk så här – man visste inte hur det skulle gå till att träffa killar heller en gång i tiden. Allt är nån gång a first och man överlevde! Plus tjejer är så mycket softare än snubbar generellt sett så it’s gonna be fine. 🙂

LYCKA TILL!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!