Frissan, gig, Queens of Pop och lördagsmys

Så i förra veckan var jag hos min frisör/terapeut Mona igen och färgade utväxten, la i en toning och klippte topparna. Blev så nöjd.

i torsdags spelade vi på Trädgården. Svettig dag men såååå fet kväll! Så fint att se alla Janices vänner och familj hypa i publiken. Giget kändes så bra och kul! Innan vår show spelade OLSSON med otroliga Rosie på kör. Här är lite goa bilder jag stal från Trädgårdens fb från kvällen 🙂

efter giget tog vi lite goa bandbilder :)))i fredags åkte vi vidare mot Helsingborg för att spela på festivalen Queens of Pop. Skitfett och FINT att hänga runt i det där vackra slottet vid namn Sofiero med alla goa som var där. Tog absolut inga bilder för jag är sämst förutom selfien här nedan på hotellet och denna suddiga bild på Zara Larssons gig som blewwww me away. Vi fick stå på sidan av scenen och det var verkligen en upplevelse. Vilken jävla superstjärna!!!!! I lördags kom vi hem på eftermiddagen. Åt middag på Brillo med lite vänner, Natasa fyllde åååår? sen gick vi hem till mig och myste hela kvällen och gick på nattpromenad och hittade en park med roliga enorma fåtöljer och stolar. :)) idag repar vi med bandet för att sen dra ut på gig i fyra dagar runtom i landet. Vaknade med feber och förkylning så känner mig riktigt ynklig och liten. Så jobbigt att bli sjuk när vi ska ut på turné. Inte optimalt att bila genom landet febersjuk men det får gå……

på lördag är det PRIDEPARADEN! Längtat!!!!! ????

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!