Tur man har vänner med landställe

Jag har oerhört svårt att njuta av den här värmen som är i stockholm just nu. Känner att stan ej är gjord för sån här typ av heat. Lägenheten är obeboelig, det finns ingen luft nånstans. Somnade med blöta kalla handdukar på mig inatt lol… och tunnelbanan är literally som en bastu. Var nära ett raseriutbrott igår på vägen hem ville skrika varenda en i ansiktet men höll igen pga inte deras fel meeen ändå? Can’t take this. Konstant blöt i hårbotten och ansiktet kladdigt av svett.

Senaste dagarna har i alla fall fortsatt på samma sätt som förra veckan. Jag har softat, tränat, badat, och ätit BGG (= bara goda grejer)!

Men idag ÄNTLIGEN lämnade jag Stockholm för Mellösa i Flen. Min älskade vän Asabea och hennes familj har landställe här. Kom hit för ett par timmar sen. Har bara legat på soffan med baby Lalo och gosat. Nyss kom Amie Luci och Eira. Så gosigtttttt! Vi stannar här till söndag och flera andra vänner kommer joina oss under veckan. Sett fram emot det här så mycket. Landet. Lugnet. Bondgårdarna. Mina vänners barn. Bastu och bad. Mina bästa vänner.❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!