Bedroom makeover

Livets varmaste helg och jag valde renovering då. Hade såååå svårt att välja färg till sovrummet som ni vet men till slut landade jag i att måla sovrummet blågrått. Hittade en superfin färg på min favoritaffär ?RUSTA? som hette Tundra. Mamma och hennes man Göran hjälpte till att måla rummet. Min lillebror Dennis la nytt golv i min lilla hall medan vi målade. Från beige plastgolv, asså ni vet sånt där extremt fult golv som ser ut som en spya, till fejkklinker i mörkt gråsvart. Ser så lyxigt ut nu! Vi hann med allt på en dag, dubbla lager och måla listerna. Det torkade förmodligen så fort pga bastuvärmen i lägenheten:))) btw om ngn har tips på en snygg och bra fläkt säg till mig för jag kan inte sova här hemma.Jag är så sjukt nöjd mitt rum, det är så mysigt och fräscht och känns dyrt och drömmigt.Idag ska jag fixa lite smågrejer med mamma och försöka hitta ngn typ av skoförvaring för min hall är i kaos. Har alldeles för mkt skor…Vill ju visa mitt nya golv nu:) Sen ska jag på Evyns 25 års kalas på Umgänget där vi ska se VM finalen!!! Så taggadddd!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad fin färg! Dyson har sjukt snygga fläktar och tror de är ganska bra men aldrig haft en egen så kan inte bedöma helt.

    Amanda 2018-07-15 14:32:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!