SEMESTERLIVET

Hej gullisar! Sedan i måndags har jag varit HELT LEDIG. Det är så sjukt. I fyra dagar har jag inte haft ett enda måste och det har varit så skönt. Jag minns inte ens när jag senast var ledig en hel dag. Känner att jag verkligen kunnat andas lättare de senaste dagarna. Jag har bara tagit det så sjuuuukt lugnt. Badat med vänner, tränat på Downtown Camper med bästa Fashionablefit Training-crew, chillat på deras rooftop i poolen, hängt hemma hos mig och kollat på serier. Haft vänner hemma och kollat VM. Imorgon ska jag åka med mamma och köpa väggfärg och måla om mitt sovrum. Är så taggad! I flera dagar har jag scrollat runt på Pinterest och sökt inspiration. Ser så fram emot att göra om i mitt sovrum. Det är verkligen världens bästa grej att göra när jag mår dåligt. Fixa mitt hem. Har haft sån sjuuuuk beslutsångest kring väggfärg men väljer nu mellan dessa:Lite inspirationsbilder från Pinterest. Ni ser ju jag kan ju ej bestämma mig obvi:Nästa vecka ska jag åka till Asabeas familjs landställe i Mellösa. Asabea, Amat och Lalo, Amie, Lucien och Eira, Sandra, Jon, Sebastian och Allison och Opokua och Irie ska alla med. Längtar sååååsååså mycket efter att spendera flera dagar på landet med några av mina bästa vänner och deras barn. Blir tårögd bara jag tänker på det. Laga mat bada spela spel kolla på film vila lyssna på träden basta sola sova läsa. LÄNGTARRRR!
Här är två fina bilder från förra året när vi var där.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tack för dessa bilder på dig vid poolen. du är så jääääkla snygg och det får mig att känna mig lite mer okej att jag kanske också kan vara det. tacktack

    L 2018-07-13 11:39:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!