Tid för mig att ta hand om mig

Jag är fullständigt överväldigad av all respons jag fick på mitt senaste blogginlägg. En miljon tack för alla tips men fyfan vad många vi är som mår dåligt. Det är så fruktansvärt.

I torsdags inledde jag dagen med att gå igenom min kalender kommande veckor och rensa. Jag avbokade typ varenda inbokat möte. Skämdes som fan men när det väl var gjort var det som att något lättade. Sen bad jag min chef på Kulturhuset om fem veckor semester och han ba ”kör!!!” Så enkelt var det?

Tog inte ut någon semester förra sommaren och hade inte tänkt göra det denna heller. Helt jävla galet. Så istället för att direkt hoppa på en sjukskrivning tänkte jag att varför inte bara utnyttja alla dessa sparade semesterdagar och VILA och samtidigt få betalt? Trött på mig själv som tänkt att jag inte ska vara ledig. Så från och med NU har jag två heeeeeelt lediga veckor framför mig. Det känns helt sjukt och lyxigt och läskigt på samma gång.

MINA PLANER:

1. Ringa vårdcentralen och be om hjälp

2. Sova massor. Vila sova vila sova.

3. Måla om mitt sovrum med mamma

4. Crasha vänners landställen och lyssna på träd

LÄNGTAR!

Ikväll spelar jag med Janice på Luleå Hamnfestival. Men först Sverige – England!!! Är tbh alldeles får nervös så måste powernappa nu på hotellrummet. PUSS!här var man snygg och cool i hissen på jobbet för några dagar sen! Klänningen är gammal från Monki, Magväskan från New Black, solglasögon från Chimi Eyewear

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Tack vare ditt inlägg om stress/utmattning fick jag äntligen tummen ur röven (och den satt långt inne). Kände igen mig allt för mycket i det du skrev och dagen efter jag läst inlägget ringde jag vårdcentralen och blev sjukskriven på direkten. Det känns ärligt talat piss, men jag vet att det behövdes. Tack för att du är så öppen, du gör gott <3

    klara 2018-07-09 19:28:53
    Svara
  • Så cool å bra blogg!!

    Adja 2018-07-09 18:09:03 http://www.adjani.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!