En fin helg!

I fredags firade vi Jonathans 36 års dag och Allisons 1 års dag med mysig middag och häng hemma hos dem. Omgiven av folk jag älskar och alla deras barn gjorde gott för mig. Är så så så blessed att ha så fantastiska vänner som skapat otroligt fina barn. Var dock sämst och tog verkligen inga bilder. Sånt som händer I guess när man har kul!

Tidigt lördag morgon åkte jag med Janice och bandet till Skellefteå där vi spelade på stadsfesten på kvällen. Det var första giget för oss med ny setlist och ny gitarrist – så kul med premiär för oss! Efter giget promenerade vi runt på festivalen och folk var heeeelt vilda? Haha, folk var så glada och fulla och det smittade av sig. Utanför en fest där det spelades Aqua-låtar och typ FAME-låten dansade vi, käkade langos och kantarelltoasts och körde limbo. Flera gullisar kom fram och ville ta bild med mig och sa så fina saker. Blir lika glad varje gång. När crew ville gå nånstans och dricka sa jag adjö och gick till hotellrummet men hade sjuuukt svårt att somna eftersom det var ljust som på dagen? Riktig mind fuck men så otroligt vackert ändå.

Tidigt söndag morgon tog vi oss hemåt igen och när jag väl var hemma hade jag 45 minuter på mig att fixa mig och sen rusade jag till Asabeas och hennes pappas gemensamma födelsedagsfest. Asabea fyllde 30 år och pappa Sven 80 år. De hade abonnerat Café Colette vid St Eriksplan där vi åt fantastiskt god mat, lyssnade till fina tal och fantastisk livemusik av Samson For President. Älskar deras familj och alla människor jag lärt känna där. <3 Underbar söndag och dag. Tacksam för en fin helg!

Sven och Asabea!

Asabea och baby Lalo!

Sandra, Asabea och jag (min skrynkliga men fina klänning hittar du HÄR)

Älsklings-Irie i mina solglasögon (som du hittar HÄR)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • GOT TO LOVE THIS BLOG!! Får man önska blogginlägg? Jag kör. Á la önskelistan till jultomten. Kan inte du göra ett inlägg där du listar dina 10 bästa låtar eller artister. Kanske lite backround story över hur du kom över den artisten eller låten? Ibland så har man en sån fin connection med låtar och det är så nice att lyssna och läsa det. 🙂

    Mireille 2018-07-03 08:14:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!