Midsommar i Marbella!

Jag sov till klockan 13.00 igår. Helt sjukt men så välbehövt. När jag kom ner var alla igång med förberedelser inför midsommarafton. Vi fixade blomkransar vilket was a first men det var faktiskt väldigt kul och mysigt! Det gjordes jordgubbs- och gräddtårta, Rami gjorde en sinnessjukt god potatissallad och vi grillade och hängde vid poolen. Helt perfekt och chill dag. Senare vid midnatt drog några hem och några vidare. Då lekte vi som var kvar min favoritlek MAFFIA! :))) Finns inget roligare än konflikterna som uppstår när man spelar maffia. SÅ roligt sätt att umgås haha. Vi fortsatte sen med min andra favoritlek Psykologen och efter det städade vi upp och gick och lade oss.

Idag har vi varit vid poolen hela dagen och ätit rester från igår och haft intressanta diskussioner om feminism bland annat. Nu tog jag en paus för att blogga och äta chips. Om några timmar spelar ju Sverige – Tyskland och jag verkar vara den enda i det här huset som tycker det är intressant. Det är min plan ikväll. Några ska ut och äta men jag känner verkligen för att bara softa. Imorgon natt flyger vi hem till Stockholm igen. Skulle verkligen kunna stanna i det här huset minst en vecka till.

Här kommer bilder från igår! (Min söta långklänning som jag hade på mig igår hittar du HÄR)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!