What ever happened med att jag brukade vara en pedant person?

En gång i tiden brukade jag bli pirrig inför en resa men livet är för stressigt nowadays att man inte ens hinner bli excited. Kul. Men. Imorgon. IMORGOOOON åker jag och massa vänner till Marbella på semester i alla fall. Det blir min första semester på två år. Jag BEHÖVER verkligen det här. Har haft en så fruktansvärt intensiv vår med jobb 7 dagar i veckan i snitt. Min utmattade hjärna är överkokad. Ser så fram emot att vakna utan att ställa klockan, bada i en pool, äta gott, läsa böcker, träna, sola, umgås, fylla på energi.

Men innan dess måste jag ta tag i mitt kaosiga hem som totalt förfallit med mig under det senaste halvåret. Jag är sällan hemma, mestadels sover jag här, dumpar saker och byter om. Förut brukade jag vårda mitt hem som min bebis. Städade och piffade jämt, plockade alltid undan. Diskade så fort jag använt något. Hängde alltid in kläder i garderoben. Har alltid provocerats av slarviga och stökiga människor och inte förstått hur man kan va sån? Meeen sakta men säkert har jag blivit likadan? Numera är det standard att halva min garderob ligger på stolar och utspritt över golvet, diskhon är alltid överfull av skitiga glas och tallrikar. Låt oss inte ens prata om hur det ser ut i hörn, på lister, mitt vita sovrumsgolv looool vitt golv är hemskttt, eller mina kaossmutsiga fönster……

Det här tänkte jag i alla fall ta tag i idag samtidigt som jag måste tvätta 70 kg kläder och packa inför resan. HAHA såg precis flugor flyga runt här i vardagsrummet.. nu räcker det. Önska mig lycka till.

Det enda hörn i mitt hem som såg någorlunda okej ut ser ni här nedan! S/o till min satisfyer pro 2 next generation som matchar min säng så fint. En dag ska jag skriva ett helt inlägg om dig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!