Vilken väggfärg ska jag ha?

En av mina favoritgrejer att göra när jag har ledig tid är att scrolla i en evighet genom Pinterest och spara inredningsbilder som inspirerar mig. Och just nu är jag verkligen i en sån där mode där jag vill eller nästan behöver göra om hemma. Vill alltid göra det när jag varit i en längre dålig period. Behöver förnya då. Det blir ett steg fram, in i något nytt. Och själva fixandet och målandet i sig är så helande för mig. Att vårda mitt hem funkar verkligen som terapi.

Mitt nästa projekt är att dels lägga nytt golv i min hall och så planerar jag att måla om mitt sovrum. Just nu är det helt vitt med ett vitt trägolv. Jag är trött på det nakna vita ljusa, vill göra det mörkare och mysigare. Jag velar mellan lite olika färger.

Vilken färg tycker ni jag ska måla om sovrummet i?

Nån av dessa kommer det bli i alla fall! Så fort jag har en ledig dag hemma så ska jag åka iväg med mamma, köpa färg och sen måla en heldag. Längtar så mycket efter en sån dag med min mamma. Träffar henne alldeles för sällan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Den rosaröda! Har du sett flora wiströms sovrum? Det är ju typ i den färgen. Så jäääkla snyggt och verkligen en mysig färg, känns som att man ligger i en livmoder typ? Den ultimata färgen för ett sovrum faktiskt.

  michelle 2018-06-14 18:56:14
  Svara
  • Svar på michelles kommentar.

   Ohh nej men jag rusar in på hennes blogg direkt och tar mig en kik! EN LIVMODER. EXAKT så vill man ju faktiskt att det ska kännas i ens sovrum. JA.

   cassandraklatzkow 2018-06-14 22:05:57
   Svara
 • Jag har en liknande färg som ettan. En matt, mörkblå färg som är lugnande och helt magisk. Rekommenderar verkligen den!

  Emelie 2018-06-14 15:21:22
  Svara
 • Någon av dem på nedersta raden! Den blåa kanske? 🙂

  Kamilla 2018-06-14 13:30:37 http://kamillahissan.for.me
  Svara
 • Den första var jättevacker!

  Ellinor 2018-06-14 11:13:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!