Äntligen! Jorja Smith @Tiny Desk

Idag släpptes en ny Tiny Desk konsert med ingen mindre än otroliga Jorja Smith! Hur är det ens möjligt att låta sådär som hon gör?

VARSÅGODA ALLIHOPA ENJOY!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Mmmm har tänkt skriva detta länge nu men lyckas inte få till hyllningen du förtjänar i skrift men nu kör jag ändå: du är fantastisk. Äntligen har jag fattat att en kan vara annat än GULLIG när en är tjock! Min kollega och jag har bestämt att jag ska ”bli mer Cassandra Klatzkow” i min klädstil, haha, istället för lösa tråkiga knälånga klänningar som jag haft alla andra somrar. Pallar inte tight och urringat än, men hoppas nå dit innan sommaren är slut, hittills har jag börjat älska kortare kjolar och någorlunda tight över H-kupan!!!!!
    Fan asså, tack för att du finns på internet och är klok, duktig och sexig! Du är så viktig. ❤️❤️❤️

    A 2018-06-11 20:10:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!