12 juicy personer du borde följa på IG som kommer göra ditt liv lite bättre

Ett av de enklaste knepen för att bli av med självhat och self doubt är att styra upp sitt Instagramflöde! Fyll flödet med personer som bryter mot smalhetsnormen totalt – för det smala idealet tvingas vi se överallt hela tiden ändå.

För några år sen avföljde jag en massa konton som verkligen triggade mitt självhat, typ ”hälsokonton”, smala träningstjejer och superstarkändisar som Beyoncé. De fick mig att känna att jag behövde förändra mig själv så BYE sa jag och fyllde på min following-lista med plus size queens. Det var inte alls lika lätt att hitta det då men idag är det så många fler som joinat bodypositive-rörelsen. Och nu tänkte jag tipsa er om några av mina favoritpersoner – alla från Sverige! Älskar varenda en av dem. ?

Obs alla dessa vackra starka otroliga tjejer kanske inte definierar sig själva som body activist eller bodypositive men de inspirerar mig med sin utstrålning, skönhet och smartness. Och de kommer garanterat inspirera er också! FÖLJ FÖR DIN EGEN HÄLSAS SKULL!

✨✨✨✨✨✨

AYAN! @naya.lamaj

KENDRA! @w.aterbaby

GABRIELLE! @riechellig

LOVISA! @lo.visa

YLVA! @ylvahoward

SARA @sarasongbird

SARA @sdahlstrom

ESTER! @esterhammond

EBBA! @babe_ebba

ISABELLE! @isabellecoheen

JOHANNA! @johannanordstrm

BRIAR! @briarsroses

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack för toppen tipsen, det behövs nu i sommartider när det känns som att ”bikini smala” kroppar tar över mitt instagram, och ger mig dåligt samvete för att jag inte ser ut så!

  Sandra 2018-06-12 11:25:01
  Svara
 • Glöm inte @liwisaksson på insta ??

  Amanda 2018-06-12 11:03:52
  Svara
 • Ä l s k a r detta.

  Frida 2018-06-10 20:21:49
  Svara
 • Bästa Sara & Johanna! ❤️

  Vera 2018-06-10 16:39:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!