Plåtning, hångel och datenight!

Min fredag var ljuvligggg! Inledde dagen med blowdry på Daisy Grace salongen i Sturegallerian sen ut mot Djursholm och Emma Unckels otroliga 60-talshus för fotografering för The Routine.
Det är fortfarande ganska nytt för mig att bli fotograferad av andra än mig själv via en selfiekamera, men wow det har verkligen varit en av alla dessa grejer som hjälpt mig med min självbild. Jag är så bekväm numera? Älskarrrr vad det gör med mig. Tror i alla fall det kommer bli superfina bilder. Men får tyvärr vänta några veckor på resultatet…

Efter fotograferingen blev jag upphämtad för att ta mig till Gamla Östberga och en RFSU-filminspelning. Där filmade jag en hångelscen med Cajsa Wessberg! Asså let me tell you vad speciellt det var att hångla på regi. Men SVINKUL! Joanna Nordahl som gör regin var så otroligt bra på att guida och fick det att kännas som en enkel och naturlig grej. Jag och Cajsa är ju bara vänner så jag trodde det kanske skulle vara lite läskigt eller genant men det gick verkligen svinbra!!! Snart börjar jag även jobba som skådis typ… :))) Så många coola underbara personer är med i den här grymma kampanjfilmen som släpps i slutet av augusti. Längtar efter att jag och NI ska få se den!

När jag kom hem lyssnade jag på Sabinas nya supersmashmegahitttt song ”Small World” på repeat och mådde riktigt bra i kvällssolen av mitt glowiga face 🙂

Tina kom sen förbi hos mig och sen promenerade vi bort till Yellow för Date Night!!! Så längesen bara hon och jag var ute och käkade. Vi hade så mysigt plus maten va najssss och vi blev extremt underhållna av paret bredvid som högst troligt var på deras första dejt. Lever för att lyssna på andras dejter är det ens okej? Lol! Efter måltiden promenerade vi bort till Nosh & Chow där vi åt dessert och drack en varsin drink sen smet jag hem för att träffa en gullig 🙂 medan hon fortsatte sin kväll.

Jag har verkligen utvecklat ngn form av rädsla för nattklubbs life? Förut bodde jag vid dj bås men senaste året har det varit extremt lite av det. Jag orkar inte vara bland alkohol, fylla, mycket människor och hög musik. Känns tråkigt tbh…att jag verkligen inte vill? Det brukade vara kul ju. Jag var DJ, jag och mina vänner hade residenta klubbar på massa coola ställen och jag dansade på bardiskar (okej där ljög jag men det lät coolt och vilt). Hoppas att det bara är en fas pga min utmattning. Vill och faktiskt behöver få tillbaka min energi!!! Inte bara för fest ofc men liksom ork att socialisera som jag brukade.

Nu har jag en ledig lördag framför mig för första gången på veckor och jag ska verkligen bara njuta av sol mat och vänner och sen imorgon tidigt bär det av mot Malmö Pride med Janice! ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!