Big Ass Loppis <3

För några veckor sen arrangerade jag och min Amie vår second edition av Big Ass Loppis. En loppis där alla säljare drar storlek L eller större. Vi båda älskar second hand och att fynda på loppisar men har alltid känt att det är en jävla kamp att hitta något bland alla xs och smalls. Så vi löste det!
Under grymma Gärigheters take over på Trädgården samlade jag och Amsan ca 20 big assed tjejer för att sälja snygga kläder till de som har svårast att hitta snygga kläder.

Som tjock person är det så jävla ofta man är den enda tjockisen i rummet. Jag har verkligen kämpat för att det inte ska kännas jobbigt och för att våga känna mig bekväm i en sån situation. Därför är ett sånt här sammanhang med personer som alla bryter smalhetsnormen så jävla fett och viktigt för mig. Let me teeeell you hur bra jag mådde!!!

Ayan och Hany!

Min älskling Rosanna aka the queen of brows – Roc.Brows var med och fixade bryn på Opokua!

En drömperson! KENDRA! <3

Konstnärennnnn Paloma var där och sålde sin fina art som prints!

BRIAR <3

Ester!!!!

Pre-baby Lalo! Asabea och Amat <3

Haa helt nöjd! 🙂

Fick höra så fina ord under dagen från folk som kom dit och shoppade och hängde med oss. Jag kände verkligen att jag BEHÖVDE det här. Längtar tills vi drar ihop nästa.

FOTO: Matilda Rahm och Hajan Jabar

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Seriöst så har mitt liv blivit så mycket bättre sen jag började följa dig på insta. Att få se bilder på dig och dina vänner gör att jag känner mig så jäkla het i min kropp och lite som att jag är med i en cool klubb. TACK!

  L 2018-06-05 20:06:12
  Svara
 • Älskar detta! Ni borde dra ihop samma koncept i Göteborg, hade varit SÅ drömmigt! <3

  Emy 2018-06-05 12:10:10
  Svara
 • Söt sista bild sötis

  Gabrielle 2018-06-04 22:29:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!