Ddumba, Janice och körsång!

Lever för musik och ännu mer musik live! Och ÄNNU mer när livemusik upplevs UTOMHUS! Ikväll spelar en av Sveriges bästa röster och en av mina nära vänner på Gröna Lund! Längtar! Ni kommer väl?

Denna vecka repar vi inför sommarturnén med Janice! Kommer bli riktigt fett med ett nytt set, både nya låtar och nya arrangemang. För er som inte vet så jobbar jag (bl.a) som körsångerska åt min älskade vän Janice! Det är truly en dröm att få jobba med det jag älskar att göra mest av allt.

I måndags sjöng vi på ALMA (Astrid Lindgren Memorial Award) och som vanligt såg hon ut som nånting från en saga. Och jag bredvid i kostym fick oss att se ut som att vi var redo för vigsel lol. Inte första gången någon misstar oss för att vara ett par anyways!

På lördag åker jag till Göteborg för att sjunga med Linda Sundblad på Liseberg. Så det här är en riktigt maxad musikvecka. Det kommer bli så mysigt + extremt redo för exakt alla karuseller :)))

Jobbar dock alldeles för mycket för mitt eget bästa just nu. Det är svårt att pausa när ens jobb också är det bästa man vet. 15 juni åker jag på semester i 10 dagar…är hundra procent redo för det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!