JAG ÄR MED BLOGG!

Såååå jag har inte bloggat på kanske 10 år så det här känns riktigt speciellt. Men också fett KUL! Jag tänker mig att den här bloggen ska funka som en förlängning av min Instagram meeen här kommer jag också kunna dela med mig av annat i mitt liv som jag kanske inte ger så mycket eller ingen plats alls på ig!!!

Så räkna med ännu mer snack om kroppen, musik, kläder, beauty, inredning, smink, träning, mat och mycket av mina vänner och alla mina vänners barn som jag lever och andas för.

AAH okej nervöst. Kommer någon ens läsa den här bloggen? Jag lever för kommentarer och frågor så snåla ej med det tack på förhand. :)))

KÖR VI!

(Här är en go liten bild från i lördags när jag sjöng med Daniel Adams-Ray på Nyhetsmorgon och blev sminkad av supergulliga Tove Dalsryd på Tv4 Sminket!)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • FAN VAD GÖTT! Varje instainlägg du gör stärker mig och min självkänsla. Du fattar inte hur mycket du gör, TACK! <3

  Katarina 2018-06-03 21:22:39
  Svara
 • Jag kommer följa din blogg! Den verkar superhärlig =)

  Moa 2018-06-03 20:10:39
  Svara
 • Såååå underbart att en av mina favvo-inspiratörinnor börjat blogga!

  Sara 2018-06-03 11:47:16
  Svara
 • ÄÄÄÄÄÄLSKAR OMG SÅ GLAD ATT DU BLRJAT BLOGGA

  Felicia 2018-06-03 11:25:41
  Svara
 • Du är fin. Helt klart. Vad har du för preferenser när det gäller killar? Du ser ut att må bra.

  Björn 2018-05-31 17:19:40
  Svara
  • Svar på Björns kommentar.

   Hej Björn! Ja jag mår jättebra! Jag gillar personer med humor självdistans, självinsikt och sociala utåtriktade människor.

   cassandraklatzkow 2018-05-31 18:30:41
   Svara
 • ÄR SÅ TAGGAD PÅ DETTA!!!!!! Kanske knäpp önskning men skulle jättegärna se lite mer hur du bor o inrett osv!! SAMT detta har du säkert gjort men om du kan tipsa om lite bra ställen som säljer snygga kläder i större storlekar!! Behöver inspo. U da best ska bli så kul att följa ditt bloggande<3<3<3

  Lina 2018-05-30 22:03:44
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   ÅH blir så glad över den requesten för jag älskar mitt heeeeem!! Ska absolut visa upp alltttt!

   cassandraklatzkow 2018-05-30 22:17:06
   Svara
 • jaaaAAAAAA fan va gött. din instagram är guld – blev så glad av detta!!!!

  Moa 2018-05-29 18:07:45
  Svara
 • HEJ! Har följt dig på Instagram superlänge och ÄLSKAR att du nu börjat blogga 😀
  Är lite nyfiken på dig så har några frågor som du gärna får svara på om du vill:
  1. Hur gammal är du??
  2. Var är du uppvuxen? Stockholm? Småstad? New York?
  3. Hur blev du känd på IG? Var det något speciellt inlägg som gjorde att följarna strömmade in? Eller växte det kontinuerligt? När började du få många följare?
  4. Vad gör du om dagarna?? hehe. Vet att du sjunger mycket men är det ditt jobb? Eller är IG också ditt jobb? Och nu bloggen?
  5. Vad pluggade du i skolan? Vad var din yrkesdröm när du var yngre? Vad vill du bli nu när du blir stor?

  Vore SÅ snällt om du kunde svara på frågorna!!!

  Lisa 2018-05-29 17:28:16
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa! Gud vad kul med frågor och kul att du är glad över att jag börjat blogga. <3
   Ska svara här:

   1. jag är 31 år gammal
   2. jag har växt upp här i Stockholm i söderort i Älvsjö, Farsta, Högdalen
   3. Mitt konto har växt lite grann hela tiden. Det var för typ två år sen som jag blev intervjuad i DN om kroppsaktivism som det växte till lite mer. Det växer sakta men säkert hela tiden liksom 🙂
   4. Jag jobbar 60% på Kulturhuset i Stockholm som kommunikatör, övrig tid jobbar jag som körsångerska mycket riktigt :), och IG och bloggen nu då blir också ett jobb. Gör ibland lite modelljobb – det tycker jag är svinkul!
   5. Jag gick på Fryshusets gymnasium linjen Soul, sång. Min enda yrkesdröm sen bebisålder har varit att jobba som sångerska. Den drömmen finns kvar hos mig. Men hittar hela tiden nya saker som jag brinner för och älskar att jobba med. Som modellandet t.ex. Men jag är ju 31 år och är ju stor redan haha, men tror aldrig jag blir klar med vad jag "ska bli"? Det rör på sig liksom.

   Tack för dina frågor gullis !!! <3

   cassandraklatzkow 2018-05-29 19:20:43
   Svara
 • YAYY för blogg!! Älskar det, har också börjat igen efter so long… försökte komma på en bra fråga att ställa men den enda som poppar upp är HUUUR kan du ha så vackra ögon???? Smäller av. Ok, dålig fråga, ska jobba på bättre! Kram

  Jasmin 2018-05-29 16:55:06 http://www.jasminjahja.com
  Svara
  • Svar på Jasmins kommentar.

   HAHA HEJ Jasmin! Weelll jag får tacka mina föräldrars mix av gener där, det blev faktiskt riktigt bra haha <3 Så kul att blogga jaaa. och kul att du också börjat. ska kolla in!

   cassandraklatzkow 2018-05-29 19:11:03
   Svara
 • Kommer GARANTERAT läsa slaviskt!!! Du är en av mina faves på IG så jag är så pepp haha. Kan du inte berätta mer om dig själv? Typ liten Presentation!

  Emma 2018-05-29 16:53:24
  Svara
 • ÄLSKAR DET HÄR!

  Micaëla 2018-05-29 15:53:35
  Svara
 • Sååå glad att se via din insta att du ska börja blogga!! Började följa dig bara för nån vecka sen och önskat sedan dess att du även skulle ha en blogg 🙂 min självkänsla är körd i botten (kämpar med övervikt och matångest) och jag tror precis jag insett att jag är och har varit deprimerad under många år och din självkänsla och din power du ger oss kvinnor är så häftig! Älskar att skrolla genom dina bilder och själv bli boostad av din härliga syn på kroppen. Ser fram emot att få lära känna dig bättre här 🙂 kram! Vi behöver fler som dig!!

  Matilda 2018-05-29 13:30:30
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Wow Matilda! Ett första steg till att må bättre är att faktiskt inse att man mår dåligt och vågar prata om det. Blir så glad att höra att jag inspirerar dig. Jag lovar om jag kunde få bättre självkänsla så kan alla. Men det är hard work och mycket motgångar på vägen. Kommer skriva ett inlägg snart med tips på hur jag gjorde. <3 Tack för din kommentar.

   cassandraklatzkow 2018-05-29 19:13:41
   Svara
 • Så pepp på detta!!’

  Rebecca 2018-05-29 13:21:44 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Omg, bästa nyheten idag! <3

  Ellen 2018-05-29 10:03:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!