Guldtuben 2018

Så i april fick jag veta att jag var nominerad i kategorin Årets Lifestyle på Guldtuben 2018. Blev sååå extremt glad! I samma kategori fanns giganterna Janni Delér, Margaux Dietz, Linn Ahlborg och Josefin Dahlberg. Jag fattade ju direkt att det inte fanns en chans i världen att jag skulle kunna vinna det här eftersom det är ”folket” som röstar. Så nomineringen i sig var på riktigt en vinst i sig. Haha det låter verkligen som något man bara säger men det kändes verkligen så FRAM TILL självaste Guldtuben-dagen – alltså i lördags…

Under fredagen började paniken över vad fan jag skulle ha på mig. HAHA jag tror inte ni förstååår. Eftersom jag jobbar alldeles för mycket och på det varit sjuk i en vecka hade jag inte haft någon som helst kraft att tänka på outfit förrän DAGEN INNAN. Så hela fredagen stressade jag runt, hälsade på bästa Nadia Kandil i hennes studio hon var så fin och kom med idéer, sen sprang jag och Hannah runt på presskontor och i butiker men no luck. Väl hemma började jag testa exakt allt jag kunde hitta i garderoben. Inget var bra. Det var KAOS här. Exakt alla kläder jag äger var utspridda över mina 50 kvm.

Lördag och dagen är här. Jag står och velar mellan ungefär 10 olika outfits, svettas som en gris, skickar bilder och videos till mina vänner och försöker få stöd i min psykos. Inser att jag bara måste ta något och tar till slut det enklaste – en svart tight tubklänning och en kort skinnjacka och glittriga örhängen.

Jag och Hannah fixar oss tillsammans på hennes rum på Grand och sen tar vi en bil till Annexet och shitttt jag var nervös? Helt plötsligt började min hjärna alltså tänka att ”men tänk oooom du skulle vinna?”. Mådde verkligen illa.

Röda mattan – så här såg man ut. Död i blicken men panikslagen på insidan.

Foto: Herman Caroan

Inne i Annexet hittar jag mitt namn på en stol och inser att jag och Hannah inte får sitta bredvid varandra. Eftersom vi båda var nominerade (gumman i kategorin Årets entreprenör) hade vi bestämda platser för kamerorna…så Hannah fick sitta en rad bort och detta hjälpte inte direkt mot min nervositet.

LUCKILY var Årets lifestyle andra kategorin som presenterades och grymma Margaux vann! Se videon här nedan på när Fab Freddie presenterade oss och se sen mitt extremt LÄTTADE face när det var över (sitter precis bakom till höger om Margaux). HAHA asså skrattar verkligen när jag ser mitt leende ansikte – alla hysteriska känslor jag hade känt i ett dygn bara RANN BORT. Halleeelujah.

Efter galan var jag så trött och uttömd (kan också bero på att jag gick upp 4.00 på morgonen för att sjunga på NYMO…) så jag och Hannah smet från efterfesten, åt på mitt favoritställe McDonalds lolll, och sen åkte jag hem och DÄCKADE. RIP lördagen skönntttt att du är klar och över.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du är så sjukt snygg! Älskar din stil! <3
  Har en undran, jag tror du och jag kan ha samma byststorlek, därför undrar jag (om du nu har bh under) vad det är för typ?

  Jenny 2018-06-14 00:02:46
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Jag har inte ngn behå här tror jag? Men om jag har så använder jag en gammal bikiniöverdel från twilfit…

   cassandraklatzkow 2018-06-14 00:24:08
   Svara
 • Sjukt nice outfit!! Och vilket glow i ansktet ”emoji med hjärtögon” blir även sjukt sugen på mörkare hår när jag ser ditt!

  Sara 2018-06-03 11:45:37
  Svara
 • Du var riktigt jävla snygg i din outfit + älskar att du börjat blogga!

  Rebecca 2018-05-29 20:23:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!