Alla mina bebisar?

Något av det allra bästa med mina vänner är att de har fantastiska barn. Idag har jag spenderat dagen med några av dem. Mötte upp Amie, Eira, Margret, Opokua och Irie för att ta oss till Junibacken men vi kom inte så långt. Hamnade istället på Berns Bistro och åt lunch sen promenerade vi bort till Humlegården där Asabea, Amat och Lalo mötte upp oss. Lalo är den nyaste bebisen i gänget – bara två veckor gammal. Av en slump promenerade Tina och Alex förbi och joinade oss. Inte så unik känsla kanske men jag lever verkligen för såna stunder. Casual häng med mina bästisar och alla mina bebisar! Här kommer bildbomb!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Älskar din blogg! Du är awesome!

    Ps. Fick sån längtan i livmodern när jag såg alla gulliga nosar och vackra mödrar!

    Clara S 2018-06-17 22:01:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!